Detacheren professional wonen Flevoland

Wil jij meer kennis op doen in de sector wonen? Kom detacheren als professional binnen de sector wonen in Flevoland bij Corparis en geniet van de zekerheid van een dienstverband. Werken bij Corparis bied je de mogelijkheid om vele soorten ervaringen op te doen binnen de sector wonen. Door ons uitgebreide netwerk dat door heel Nederland gevestigd zit is er altijd wel een functie of opdracht in de buurt. Ben je nieuwgierig geworden en wil je meer weten of detacheren? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je start met detacheren bij Corparis kom je solliciteren op één van onze vele vacatures. Wij nemen deze zo snel mogelijk in behandeling en nodigen jou vervolgens uit voor een gesprek. Je komt bij ons onder contract te staan, dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo betalen wij iedere maand netjes je salaris uit en wij doen de bijbehorende administratieve taken. Tijdens de detachering blijf je bij ons onder contract staan. Wat inhoudt dat wij het contact tussen jou en de opdrachtgever regelen. Op deze manier hebben wij als Corparis op ieder punt binnen het detacheringsproces inzicht en kunnen wij ondersteunen waar nodig.

 

Bepaal jouw carrière

Bij Corparis bepaal jij zelf je carrière. Wij zijn er om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en ondersteunen je bij het vinden van een nieuwe functie of opdracht. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden krijg je van ons een persoonlijk contactpersoon die jou proces op de voet volgt. Wanneer je met vragen of problemen zit kun je hier altijd aan de bel trekken. Ook wandel je gemakkelijk één van onze vele kantoren binnen wanneer je met een vraag zit. Je bent altijd welkom.

 

Begin met detacheren

Wil jij ook beginnen met detacheren als professional in de sector wonen in Flevoland? Solliciteer op één van onze vacatures. Zit je nog met vragen of andere twijfels? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen je zo spoedig mogelijk te woord staan.