Detacheren professional wonen Drenthe

Detacheren als professional binnen de sector wonen in Drenthe? Door te detacheren doe je veel verschillende ervaringen op binnen meerdere functies en bedrijven. Wanneer je onder contract komt bij Corparis geniet je van dienstverband bij ons grote netwerk aan opdracht- en werkgevers. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

 

Detacheren Drenthe

Wanneer je komt werken bij Corparis lenen wij je uit binnen ons netwerk van opdrachtgevers. Dit is voor een bepaalde opdracht of tijdsduur. Je blijft wel onder contract bij Corparis. Wanneer je bij ons onder contract blijft neemt dit een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgen wij dat jij elke maand netjes jouw salaris krijgt en nemen wij jou de bijbehorende administratieve taken uit handen. Wij helpen je met het vinden van een geschikte functie of opdracht. Dit door eerst met jou in gesprek te gaan en jouw wensen en skills in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte werkgever met de juiste functie of opdracht voor jou. Wij brengen jullie met elkaar in contact en wanneer alle partijen akkoord zijn stellen wij een contract op.

 

Jouw carrière binnen Corparis

Wanneer je jouw carrière binnen Corparis begint vinden wij het belangrijk dat jij je blijft door ontwikkelingen. Jij bepaalt zelf hoe je carrière eruit komt te zien. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om aan te geven welke functies en opdrachten bij jou passen en welke niet. Wanneer je nog twijfelt over de juiste functie is het mogelijk om binnen onze Academy of Campus trainingen te volgen in het vakgebied dat jou aantrekt. Deze zijn bijna altijd gratis voor onze werknemers.

 

Start je reis

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je erachter komen of detacheren als professional binnen de sector wonen in Drenthe ook iets voor jou is? Neem een kijkje tussen onze vele vacatures op onze website. Wanneer er nog vragen of andere twijfels zijn schroom dan niet om contact op te nemen. Wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.