Detacheren professional Midden-Nederland

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar kan je niet de juiste vacature vinden? Wanneer je als professional komt detacheren bij Corparis kun je gemakkelijk vacatures vinden in bijvoorbeeld de regio Midden-Nederland. Door onze gemakkelijke filter opties op onze vacaturepagina vind jij de juiste baan binnen no-time. Zit de functie die jij zoekt er op dit moment nog niet tussen? Ga dan in gesprek met ons en kijk samen naar een passende oplossing. Door ons uitgebreide netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven door heel Nederland vinden wij vaak een passende plek voor jou. Ben jij benieuwd hoe het detacheren in zijn werking gaat en hoe het werken vanuit Corparis gaat? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden die wij binnen Corparis te bieden hebben voor jou.

 

Het detacheringstraject

Wanneer je bij Corparis in het detacheringstraject terecht komt lenen wij je als het ware uit aan een bedrijf. Het bedrijf waar jij terecht komt valt altijd binnen ons eigen netwerk. Met deze bedrijven hebben wij vast contact zodat wij op de hoogte zijn van de wensen en eisen van het bedrijf. Wanneer wij denken dat jij een geschikte match zult zijn voor Corparis nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren wij je beter kennen, maar brengen wij ook jouw wensen en ambities in kaart. Op deze manier weten wij waar jij staat en waar je in de toekomst naartoe wilt werken. Wanneer alle partijen akkoord zijn koppelen wij je aan het bedrijf en stellen wij een contract op. Tijdens het detacheren blijf je bij ons onder contract staan. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee, zo betalen wij iedere maand netjes je salaris uit en doen de bijbehorende administratieve taken.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het van groot belang dat je eigen ontwikkeling voorop staat. Wij stimuleren dit door trainingen en cursussen aan te bieden binnen onze online Academie. In deze trainingen krijg jij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. De trainingen die wij vanuit Corparis aanbieden zijn altijd gratis te volgen voor al onze professionals.

 

Start je reis

Wil jij als professionals ook starten te detacheren in de regio van Midden-Nederland? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer op de functie die bij jou past. Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.