Detacheren Noord Nederland

Wil jij ook beginnen met het detacheren binnen de sectoren zorg of wonen in de omgeving van Noord Nederland? Bij Corparis hebben wij een groot netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven die actief zijn door heel Nederland. Op deze manier is er altijd wel een functie of opdracht bij jou in de buurt. Wij zorgen er samen voor dat jij een nieuwe functie of opdracht krijgt die aansluit bij jouw ambities of wensen. Wil jij erachter komen of detacheren iets voor jou is? Lees hieronder snel meer over Corparis en ons detacheringsproces. Zit je na het lezen van deze pagina nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Wanneer je komt detacheren bij Corparis kom je bij ons onder contract te staan. Wij lenen je als het ware uit aan een bedrijf dat valt binnen ons grote netwerk. Door te kijken naar jouw kwaliteiten en vaardigheden zoeken wij een geschikte werkgever voor jou. Wanneer de tijdsduur van de functie of opdracht voorbij is helpen wij je weer met het zoeken naar een nieuwe plek. Door je aan te sluiten bij Corparis heb jij de zekerheid van dienstverband. Ook brengt het detacheren nog andere voordelen met zich mee. Zo regelen wij je salaris en betalen deze iedere maand uit. Ook doen wij de daar bijbehorende administratieve taken. Zo heb jij alles op één plek.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich actief blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Wij helpen hierbij door verschillende trainingen en cursussen aan te bieden in onze Academie. Al onze medewerkers hebben gratis toegang tot deze Academie waar zij zich kunnen inschrijven op trainingen die aansluiten bij hun vakgebied. In deze trainingen leren zij handvatten die meegenomen kunnen worden in het werkveld.

 

Start je reis met Corparis

Ben jij woonachtig in de omgeving van Noord Nederland en wil je beginnen met detacheren? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en vindt vandaag nog de functie die aansluit bij jouw ambities. Zit je eerst nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden.