Detacheren Noord-Holland

Wil jij veel ervaring op doen binnen de sector wonen of zorg? Detacheren in Noord-Holland is de oplossing. Jij komt dan bij verschillende bedrijven werken aan een opdracht. Als de opdracht is afgelopen, dan kun je ergens anders beginnen. Lees snel verder en leer de voordelen kennen.

Professionele carrière

Met detacheren doe je veel ervaring op bij verschillende opdrachtgevers. De tijdsduur verschilt per opdracht. En er wordt altijd gezorgd dat de opdracht past bij jouw wensen en ambities. De opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven binnen de sector wonen en zorg. En met goede begeleiding vanuit op de opdrachtgever en ons, kun jij je professionele carrière uitbreiden.

Jouw ontwikkeling

Werken bij Corparis geeft jouw zekerheid dat je aan het werk kan op detacheringsbasis. Je blijft bij ons onder contract staan, wij regelen alle administratie en helpen jou bij het vinden van een nieuwe opdracht. Maar daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom bieden we verschillende trainingen, cursussen en workshops aan. Met onderwerpen binnen jouw vakgebied of juist op persoonlijk gebied helpen we je met je ontwikkeling.

Het proces

Om te starten met het detacheringsproces moet je als eerste solliciteren bij ons. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Als wij geloven dat jij een goede aanvulling bent voor ons team, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Hierin zullen we jouw wensen en ambities bespreken. Zo kunnen wij een goede match maken met een opdrachtgever. Als wij denken de match gevonden te hebben, dan gaan we naar de opdrachtgever. Als de opdrachtgever positief is, zullen we je voorstellen. Bij tevredenheid bij alle partijen, heb jij je eerste opdracht te pakken.

Solliciteer nu

Wil jij jouw reis starten door detacheren in Noord-Holland?  Solliciteer dan vandaag nog op een vacature. Heb je nog vragen over detacheren? Neem dan contact met ons op.