Detacheren Noord-Brabant

Wil jij veel ervaring op doen tijdens je carrière? Dan is detacheren in Noord-Brabant jouw uitgelezen kans. Met detacheren kun jij ervaring op doe bij verschillende bedrijven en meewerken aan diverse opdrachten. Zo kun jij ontdekken waar wat het beste bij jou past.

Waarom detacheren?

Bij detachering word je uitgeleend maar een opdrachtgever voor een bepaalde opdracht. Hier zit vaak ook een tijdsduur aan verbonden. Na afronding van de opdracht, kun je op zoek naar een andere opdracht. Op deze manier kun jij op verschillende locaties er achter komen wat echt bij jou past. Zo doe je veel ervaring op.

Waarom detacheren bij Corparis?

Detacheren bij Corparis betekent dat wij je helpen bij het vinden van geschikte opdrachten. Doordat wij persoonlijk contact met jou onderhouden, weten wij welke wensen en ambities jij hebt. Omdat wij ook met opdrachtgevers in gesprek gaan, kunnen we de wensen koppelen. Mochten er problemen komen tijdens het proces dan helpen wij je. Daarnaast staan we voor je klaar als je er niet uitkomt met bepaalde vraagstukken. Je blijft bij ons onder contract staan. Dit betekent dat wij jouw loon en overige administratie regelen.

Jouw ontwikkeling

Naast de begeleiding op professioneel gebied, vinden we persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Om jou hierbij te helpen, bieden wij trainingen en cursussen aan. Als medewerker kun je de meesten gratis volgen. Met onderwerpen die van belang zijn binnen jouw vakgebied en persoonlijke ontwikkeling, kun jij blijven doorgroeien.  Ook ben je welkom bij onze netwerkborrels. Hier kan jij andere professionals ontmoeten, vragen stellen en kennis delen.

Start je reis

Start je reis met detacheren in Noord-Brabant door te solliciteren op een van onze vacatures. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk behandelen. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen over werken bij Corparis of detacheren? Neem dan gerust contact met ons op.