Detacheren Nederland

Wil jij zoveel mogelijk ervaring opdoen binnen de sector wonen of zorg? Detacheren in Nederland is de oplossing. Door ons grote netwerk aan bedrijven in heel Nederland, kunnen we je helpen. en bieden we de mogelijkheid om op vele plekken ervaring op te doen. Wil je weten wat detacheren en werken bij Corparis jou biedt? Lees dan snel verder.

Ervaring opdoen

Met detacheren kun jij tijdens je carrière bij verschillende opdrachtgevers ervaring opdoen. En door Corparis te werken, bieden wij je ook de zekerheid van een dienstverband. Je komt namelijk bij ons onder contract te staan en wij lenen je uit naar de opdrachtgever. Daarnaast regelen wij ook je loon en overige administratie. Een detacheringscontract met de opdrachtgever is vaak voor bepaalde tijd. Na afloop van de detachering, helpen we je bij het vinden van een nieuwe opdracht.

Werken bij Corparis

Naast dat wij je helpen bij het vinden van een geschikte opdracht, helpen we je ook met je eigen ontwikkeling. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Om jou goed te kunnen begeleiden gaan we eerst een persoonlijk gesprek met je aan. Hierin willen we jouw wensen en ambities boven tafel halen. Zo kunnen we een goede match maken met een opdrachtgever. Ook tijdens je detachering blijven we in contact met je en staan we voor je klaar als je er niet uitkomt.

Start je ontwikkeling

Naast het opdoen van ervaring, kun je ook jezelf ontwikkelingen bij Corparis. Door middel van trainingen en cursussen word jij op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Maar ook trainingen voor persoonlijke ontwikkeling zijn te volgen. Als medewerker krijg je toegang tot deze cursussen via onze Campus en Academie. Ook organiseren wij netwerkborrels waar jij andere professionals kan ontmoeten.

Start je reis

Wil jij je reis starten met detacheren in Nederland? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures. We komen graag met jou in gesprek. Als je nog vragen hebt over ons of detacheren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.