Detacheren Midden-Nederland

Wil jij beginnen met detacheren in de regio van Midden-Nederland, maar weet je niet waar je wilt beginnen? Neem eens een kijkje op de vacaturepagina van Corparis. Op onze vacaturepagina krijg jij de mogelijkheid om gemakkelijk te filteren tussen de vele openstaande vacatures binnen ons netwerk. Corparis beschikt over een uitgebreid netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven die door heel Nederland gevestigd zijn. Op deze manier is er altijd wel een functie of opdracht bij jou in de buurt. Ben jij benieuwd hoe het detacheren vanuit Corparis in zijn werking gaat en welke voordelen deze voor jou meebrengen? Lees dan hieronder meer. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden binnen Corparis.

 

Detacheringstraject

Wanneer je solliciteert op één van onze openstaande vacatures via de website begint het detacheringstraject. Wanneer wij denken dat jij een geschikte kandidaat bent voor de functie nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek leren wij je beter kennen, ook brengen wij je wensen en ambities in kaart. Jij leert meer over Corparis en haar werkwijze. Wanneer wij denken dat jij een geschikte invulling bent voor ons netwerk introduceren wij je aan de opdrachtgever. Wanneer alle partijen tevreden zijn stellen wij een contract op. Tijdens het detacheren blijf je bij ons onder contract te staan. Op deze manier betalen wij iedere maand netjes je salaris uit en doen wij de daarbij horende administratieve taken.

 

Loopbaancarrière

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen binnen je loopbaancarrière. Daarom hebben wij voor al onze professionals trainingen en cursussen in onze online Academie. Hier ontwikkelen onze professionals zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak. De trainingen zijn gratis te volgen voor onze medewerkers en worden meerdere keren per jaar gehouden.

 

Start je reis bij Corparis

Ben jij woonachtig in de omgeving van Midden-Nederland en wil jij graag beginnen te detacheren in de sector zorg of wonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden die Corparis te bieden heeft.