Detacheren Limburg

Zoek jij een nieuwe baan binnen de sector wonen of zorg? Wij kunnen je detacheren in Limburg bij een van onze opdrachtgevers. Met een groot netwerk aan opdrachtgevers kunnen we een geschikte functie vinden die bij jouw wensen past. Daarnaast heeft werken bij Corparis nog andere voordelen.

Het proces

Bij detachering word je als het ware uitgeleend aan een bedrijf. Je komt bij ons onder contract te staan en we detacheren je naar een van onze opdrachtgevers. Omdat je bij ons staat als medewerker, regelen wij alle administratie en je loonuitbetaling. De eerste stap is natuurlijk solliciteren op een van de vacatures. Ben jij de geschikte kandidaat? Dan nodigen we uit voor een gesprek. We zorgen ook voor het contact met de opdrachtgever en dragen je voor als je past bij de functie-eisen. Daarna gaan we een overeenkomst aan met de opdrachtgever en kan je daar starten.

Werken bij Corparis

Kom jij bij ons werken, dan geniet je van vele voordelen. Doordat wij persoonlijk contact met jou onderhouden kunnen we je helpen bij het vinden van een baan. Ook staan we voor je klaar als je tijdens je detachering vragen of een geschil hebt. Daarnaast geloven wij in professionaliteit en proactief zijn. Dit verwachten we dan ook van de opdrachtgevers en professionals.

Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij in beweging blijft tijdens je carrière. Om je hierbij te ondersteunen, bieden we verschillende trainingen en workshops aan. De onderwerpen variëren van wet- en regelgeving binnen het vakgebied tot persoonlijke ontwikkeling. Jij bepaalt waar je aan mee wil doen en vaak zijn ze gratis te volgen. Daarnaast ben je altijd welkom bij onze netwerkborrels waar je andere professionals kunt ontmoeten.

Begin het proces

Wil jij starten met detacheren in Limburg? Solliciteer dan nu op een van de vacatures. Heb je nog vragen over detacheren of werken bij ons? Neem contact met ons op. We gaan graag een gesprek met je aan.