Detacheren in de zorg in Utrecht

Bij Corparis bieden wij jou de mogelijkheid om diverse aspecten van het vak te leren kennen door middel van detacheren in de zorg in Utrecht. Of je nu net begint of al enige ervaring hebt opgedaan, wij vinden een geschikte opdracht die bij jou past. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken.

 

Het detacheringsproces

Jouw reis in detachering begint bij Corparis door te solliciteren op een van onze vacatures. Je kunt zelf kiezen welke functie je wilt vervullen. Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, beoordelen wij of je past bij onze kernwaarden: professioneel, persoonlijk en proactief. Als wij denken dat jij een goede toevoeging bent aan onze organisatie, nodigen wij je uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw ambities en wensen in kaart, zodat wij een goede match kunnen maken met een opdrachtgever.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je begint aan jouw detacheringstraject, blijf je bij Corparis onder contract en nemen wij alle administratieve zaken voor jou uit handen. Bovendien krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen, die jou begeleidt en ondersteunt tijdens het traject. Ook als jouw opdracht is afgelopen, helpen wij jou met het vinden van een nieuwe opdracht die bij jou past.

 

Jouw carrière

Bij Corparis bepaal jij hoe jouw carrière eruitziet. Je kunt aangeven welke opdrachten je graag zou willen uitvoeren en je kunt op jouw vakgebied trainingen en cursussen volgen via onze Academie of Campus. Vaak zijn deze zelfs gratis te volgen. Door deze trainingen te volgen, ontwikkel je niet alleen jezelf, maar kun je ook netwerken met andere professionals tijdens onze netwerkborrels.

 

Begin met detacheren

Wil jij beginnen met detacheren in de zorg in Utrecht? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze vacatures en wij nemen zo snel mogelijk jouw sollicitatie in behandeling. Heb je nog vragen over detachering of over werken bij Corparis? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.