Detacheren in de zorg Overijssel

Overweeg jij een carrière in de zorgsector, maar weet je nog niet zeker welk pad je wilt volgen? Detacheren in de zorg in de regio Overijssel kan jou hierbij helpen. Door te werken aan verschillende opdrachten bij diverse bedrijven, kan je waardevolle ervaring opdoen en een weloverwogen beslissing nemen. In dit artikel bespreken we waarom detacheren in de zorg in Overijssel bij Corparis een goede keuze kan zijn om je loopbaan te beginnen.

 

Detacheringsproces

De eerste stap om te starten met detachering is het solliciteren op een van de vacatures van Corparis. Na ontvangst van je sollicitatie nemen zij zo snel mogelijk contact met je op. Indien zij van mening zijn dat jouw profiel een goede match is met hun opdrachtgevers, nodigen zij je uit voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek heeft als doel om jou beter te leren kennen en om te bepalen of jouw wensen en vaardigheden overeenkomen met de eisen van de opdrachtgever. Wanneer er sprake is van een goede match, stellen zij jou voor aan de opdrachtgever. Als iedereen tevreden is, dan regelt Corparis een detacheringscontract.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je onder contract staat bij Corparis, regelen zij alle uitbetalingen en administratie voor je. Daarnaast helpen zij je ook bij het vinden van geschikte opdrachten. Je krijgt begeleiding van een contactpersoon die je kan helpen bij al je vragen, ook tijdens je detachering. Bij Corparis vinden ze het belangrijk dat jij zelf je carrière kan bepalen. Als je bijvoorbeeld wilt switchen van functie of vakgebied, dan staan zij voor je klaar om je hierbij te ondersteunen.

 

Je eigen ontwikkeling

Bij Corparis sta jij aan het roer als het gaat om je carrière en zij zijn er om je te ondersteunen. Ze bieden verschillende trainingen en cursussen aan via hun Campus en Academie. Voor medewerkers zijn sommige trainingen zelfs gratis te volgen. Of je nu je vakgebied wilt verbreden of juist persoonlijk wilt groeien, bij Corparis kan het allemaal.

 

Start vandaag nog

Wil jij graag starten met detacheren in de zorg in Overijssel? Solliciteer dan vandaag nog op een van de vacatures bij Corparis. Misschien start jouw reis bij Corparis sneller dan je had gedacht. Als je eerst meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met hen op. Corparis staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste opdracht en om je carrière in de zorgsector te starten.