Detacheren in de zorg Nederland

Wil jij ook starten met detacheren in de zorg in Nederland? Sluit je aan bij Corparis en maak snel veel professionele groei door. Detachering biedt namelijk de mogelijkheid om zowel binnen één functie als bij verschillende aspecten ervaring op te doen. Als Corparis professional krijg je de kans om diverse opdrachten uit te voeren bij verschillende bedrijven, wat je carrière een boost geeft. Wil je meer informatie? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

 

Ons detacheringstraject

Detachering bij Corparis betekent dat je voor een bepaalde periode wordt uitgeleend aan een bedrijf, terwijl je onder contract blijft bij ons. Wij gaan een detacheringscontract aan met de opdrachtgever en zorgen ervoor dat jouw wensen en ambities overeenkomen met de eisen van de opdrachtgever. Zodra alle partijen akkoord zijn, wordt de overeenkomst afgesloten.

 

Of je nu ervaring hebt of niet, bij ons ben je een Corparis professional. We hebben opdrachten voor verschillende functies en niveaus en we zijn altijd bereikbaar om jou te helpen tijdens jouw detacheringstraject. Wil je je carrière switchen tussen functies of sectoren? Dan helpen wij je daarbij.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Corparis staat jouw professionele ontwikkeling voorop. Daarom bieden wij diverse trainingen en workshops aan, variërend van persoonlijke ontwikkeling tot wet- en regelgeving binnen jouw vakgebied. Als Corparis professional kun je deze trainingen vaak gratis volgen en netwerkborrels bijwonen om kennis te delen met andere professionals.

 

Start je reis bij Corparis

Begin jouw reis bij Corparis en bepaal je eigen carrière door ervaring op te doen in verschillende facetten van de zorg in Noord-Brabant. Solliciteer op een van onze vacatures en start jouw reis bij ons. Wil jij ook detacheren in de zorg Nederland? Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.