Detacheren in de zorg Groningen

Wil jij ook starten met detacheren in de zorg in de omgeving van Groningen? Sluit je aan bij Corparis. Detachering biedt een snelle manier om veel ervaring op te doen, zowel binnen één functie als bij verschillende aspecten. Via detachering krijg je de kans om diverse opdrachten uit te voeren bij verschillende bedrijven. Wil je meer weten? Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

 

Detacheren bij Corparis

Detachering betekent dat je voor een bepaalde periode wordt uitgeleend aan een bedrijf, terwijl je onder contract blijft bij ons. Wij gaan een detacheringscontract aan met de opdrachtgever en zorgen ervoor dat jouw wensen en ambities matchen met de eisen van de opdrachtgever. Pas nadat alle partijen akkoord zijn, wordt de overeenkomst afgesloten.

 

Bij ons ben je een Corparis professional, zelfs als je nog geen ervaring hebt. We hebben opdrachten voor verschillende functies en niveaus, en we zijn altijd bereikbaar om jou te helpen tijdens jouw detacheringstraject. Als jij je carrière wilt switchen tussen functies of sectoren, dan helpen wij je daarbij.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Om jouw professionele ontwikkeling te bevorderen, bieden wij diverse trainingen en workshops aan, variërend van persoonlijke ontwikkeling tot wet- en regelgeving binnen jouw vakgebied. Als Corparis professional kun jij deze trainingen vaak gratis volgen en netwerkborrels bijwonen om kennis te delen met andere professionals.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij ook beginnen met detacheren in de zorg in de omgeving van Groningen? Bepaal jouw eigen carrière door ervaring op te doen in verschillende facetten met detacheren in de zorg in Groningen. Solliciteer op een van onze vacatures en begin jouw reis bij Corparis. Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.