Detacheren in de zorg Gelderland

Detacheren in de zorg in Gelderland biedt jou de mogelijkheid om diverse aspecten van het vak te leren kennen. Of je nu net begint of al enige ervaring hebt opgedaan, bij Corparis vinden we een geschikte opdracht die bij jou past. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan snel verder.

 

Het detacheringsproces

Bij Corparis start jouw reis in detachering met het solliciteren op een van onze vacatures. Hierbij kies jij zelf welke functie je wilt vervullen. Na ontvangst van jouw sollicitatie, beoordelen we of jij past bij onze kernwaarden: professioneel, persoonlijk en proactief. Als we denken dat jij een goede toevoeging bent aan onze organisatie, nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jouw ambities en wensen in kaart, zodat we een goede match kunnen maken met een opdrachtgever.

 

Werken bij Corparis

Als je begint aan jouw detacheringstraject, blijf je bij Corparis onder contract en nemen wij alle administratieve zaken voor jou uit handen. Bovendien krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen, die jou begeleidt en ondersteunt tijdens het traject. Ook als je opdracht is afgelopen, helpt jouw contactpersoon jou met het vinden van een nieuwe opdracht die bij jou past.

 

Jouw carrière

Bij Corparis bepaal jij hoe jouw carrière eruitziet. Dit betekent dat je kunt aangeven welke opdrachten je graag zou willen uitvoeren en dat je op jouw vakgebied trainingen en cursussen kunt volgen via onze Academie of Campus. Vaak zijn deze zelfs gratis te volgen. Door deze trainingen te volgen, ontwikkel je niet alleen jezelf, maar kun je ook netwerken met andere professionals tijdens onze netwerkborrels.

 

Begin met detacheren

Wil jij beginnen met detacheren in de zorg in Gelderland? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze vacatures en wij nemen zo snel mogelijk jouw sollicitatie in behandeling. Heb je nog vragen over detachering of over werken bij Corparis? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.