Detacheren in de zorg Friesland

Detacheren in de zorg in de omgeving van Friesland is een uitstekende manier om verschillende disciplines binnen de sector te ontdekken. Als je in Friesland woont en werkt, overweeg dan om bij Corparis te komen werken en profiteer van de zekerheid van een dienstverband. In deze tekst wordt uitgelegd wat detacheren inhoudt en hoe Corparis jou kan helpen bij het vinden van de juiste opdracht. Ook wordt besproken hoe Corparis jouw ontwikkeling kan bevorderen en hoe persoonlijke begeleiding daarbij kan helpen.

 

Wat is detacheren

Detacheren is het uitlenen van een werknemer aan een bedrijf voor een bepaalde opdracht of periode. Bij Corparis sta je onder contract, waardoor je de voordelen van een dienstverband ontvangt. Corparis helpt jou bij het vinden van een geschikte opdracht die past bij jouw wensen en ambities, niet alleen op basis van functie-eisen.

 

Als je gaat detacheren, blijft Corparis in persoonlijk contact met jou. Dit begint al voordat je aan een opdrachtgever wordt voorgesteld. Corparis houdt ook persoonlijk contact met opdrachtgevers om goede matches te maken en snel in te kunnen springen bij conflicten. Tijdens het detacheringsproces houdt Corparis contact met jou, zodat ze je kunnen helpen waar nodig. Als je een vraag hebt of niet helemaal op je plek zit, kun je hen altijd bellen voor hulp.

 

Blijven ontwikkelen

Ontwikkeling is belangrijk bij Corparis. Daarom bieden ze trainingen en workshops aan over allerlei aspecten, zoals nieuwe wet- en regelgeving of hoe je om moet gaan met stress. Zowel persoonlijke als professionele groei staan hoog in het vaandel. Jij bepaalt welke trainingen je wilt volgen via de Academy of Campus. Bovendien kun je andere professionals ontmoeten tijdens de netwerkborrels.

 

Start met solliciteren

Ben je geïnteresseerd in detacheren in de zorg in Friesland? Bekijk dan de vacatures op de website van Corparis en solliciteer. Na ontvangst van jouw sollicitatie neemt Corparis zo snel mogelijk contact met jou op. Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan vrijblijvend contact met hen op. Corparis staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste opdracht en jouw ontwikkeling te bevorderen.