Detacheren in de zorg Flevoland

Detacheren in de zorg in Flevoland biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen in diverse functies binnen de zorgsector. Door te werken bij Corparis kun je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag en heb je de zekerheid van een dienstverband. Detacheren houdt in dat je wordt uitgeleend aan een opdrachtgever voor de invulling van een functie of uitvoering van een opdracht voor een bepaalde tijdsduur. Het voordeel voor jou is dat je bij ons onder contract blijft staan en na beëindiging van het detacheringsproces helpen we je bij het vinden van een nieuwe geschikte opdracht. Ook betalen we je loon uit en regelen we alle administratie.

 

Werken bij Corparis

Bij Corparis staat professionaliteit en persoonlijkheid voorop. Om jou goed te kunnen helpen, gaan we altijd eerst met je in gesprek. We willen graag weten waar je op professioneel vlak naar toe wil en hoe je als persoon in elkaar steekt. Met deze informatie kunnen we een geschikte opdracht vinden die bij jou past. Daarnaast zal je contactpersoon regelmatig contact met je opnemen om te kijken hoe het gaat tijdens je detachering. Dit contact onderhouden we ook met onze opdrachtgevers. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij op een geschikte plek terechtkomt en staan we voor je klaar mocht er een conflict ontstaan.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Corparis vinden we het belangrijk dat jij jezelf op professioneel en persoonlijk gebied kan ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende trainingen en workshops aan via onze Campus en Academie. Jij bepaalt zelf welke cursussen je wilt volgen. Sommige trainingen worden aangeboden of zijn een samenwerking met onze opdrachtgevers. Door kennis op te doen, bepaal jij welke richting jij je carrière wil geven.

 

Start met solliciteren

Als je wilt starten met detacheren in de zorg in Flevoland, zet dan de eerste stap en solliciteer op een van onze vacatures. We nemen zo snel mogelijk je sollicitatie in behandeling. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.