Detacheren in de zorg Drenthe

Start met detacheren in de zorg in de omgeving van Drenthe. Detacheren biedt de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen en dit te combineren met de zekerheid van een dienstverband. Binnen de zorgsector zijn er diverse functies waarin je werkzaam kunt zijn. Echter, het maken van een keuze kan soms lastig zijn. Gelukkig biedt detachering de mogelijkheid om ervaring op te doen en de juiste keuze te maken. Lees hier onder meer over ons detacheringsproces. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met ons naar de verschillende mogelijkheden.

 

Het detacheringsproces van Corparis

Het detacheringsproces bij Corparis begint met het solliciteren op een van onze vacatures. Indien wij denken dat jij het Corparis DNA in je hebt, zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Ons DNA bestaat uit de waarden professioneel, persoonlijk en proactief. Deze waarden verwachten wij van al onze medewerkers, opdrachtgevers en professionals. Tijdens het gesprek willen wij jou graag leren kennen en erachter komen wat jouw ambities zijn. Op basis van deze informatie helpen we jou bij het vinden van een geschikte opdracht. Wij verzorgen het gesprek met de opdrachtgever en na akkoord ook het detacheringscontract.

 

Werken bij Corparis betekent veel afwisseling en uitdaging tijdens je loopbaan. Als gedetacheerde heb je een eigen contactpersoon waarmee je contact kunt opnemen tijdens je detachering. Wij staan klaar om je te ondersteunen en helpen je bij het vinden van een geschikte opdracht en bij het stellen van vragen over je carrière.

 

Blijven leren met Corparis

Bij Corparis zijn wij gericht op jouw ontwikkeling. Via onze Academie en Campus kun je verschillende trainingen volgen om je handvatten te geven tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Of dit nu gaat om de omgang met cliënten of je eigen ontwikkeling, wij bieden het aan. Ook kun je in contact komen met andere professionals tijdens onze netwerkborrels en kennis en kunde delen met anderen om zo jezelf verder te ontwikkelen.

 

Start je reis

Wil jij ook starten met detacheren in de zorg in de omgeving van Drenthe? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer op de functie die bij jou past. Zit er op dit moment niks tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.