Detacheren Gelderland

Hoe kan je zoveel ervaringen op doen binnen de sector wonen of zorg? De oplossing is detacheren in Gelderland. Door te komen werken bij Corparis kun jij bij verschillende bedrijven ervaring op doen. Je start je reis door te solliciteren op een van onze vacatures. Weet je nog niet wat detacheren inhoudt? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Detacheren

Detacheren betekent dat je uitgeleend wordt voor een bepaalde periode aan een ander bedrijf. Je blijft wel onder contract staan bij ons. Hierdoor heb jij de zekerheid dat je werk hebt. Wij helpen je namelijk met het vinden van een geschikte opdracht. Wij zorgen er dus voor dat jij een opdracht hebt om aan te werken en regelen je loonuitbetalingen.

Het proces

Om jou te kunnen helpen, willen we je eerst leren kennen. Door een persoonlijk gesprek met je aan te gaan kunnen we je wensen en ambities achterhalen. Op basis van deze informatie kunnen we je koppelen aan een passend bedrijf en opdracht. Omdat wij ook een gesprek aan gaan met de opdrachtgevers, weten we wat de sfeer binnen het bedrijf is. Met al deze informatie proberen wij een goede match te maken. Tijdens je detacheringsproces zullen we in contact blijven.

Jouw ontwikkeling

Jouw carrière en ontwikkeling staan bij ons voorop. We begeleiden je hierin door het aanbieden van trainingen, cursussen en workshops. Van nieuwe wetgeving, tot handige tips en hulp bij stress, alle onderwerpen komen aanbod. Als medewerker kun je dit gratis volgen. Een andere manier om jezelf te ontwikkelen is netwerken. Bij onze borrels is netwerken belangrijk. Je ben hier dan ook van harte welkom om andere professionals te leren kennen.

Start je loopbaan

Detacheren in Gelderland is de oplossing als jij een gevarieerde loonbaan wil. Je start je loopbaan door te solliciteren op een van de openstaande vacatures. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.