Detacheren Friesland

Wil jij binnen de sector wonen of zorg aan verschillende opdrachten werken? Detacheren in Friesland is de oplossing. Kom werken bij Corparis. Je komt bij verschillende opdrachtgevers te werken aan een opdracht terwijl je onder contract blijft staan bij ons. Lees snel verder voor meer informatie of solliciteer direct op een van onze vacatures.

Divers en zekerheid

Bij detachering kun jij bij verschillende opdrachtgevers aan diverse opdrachten meewerken. Nu kun je denken dat detacheren geen zekerheid biedt. Want wat als de opdracht afgelopen is? Gelukkig kunnen wij je helpen bij het vinden van een andere opdracht. Je blijft dan ook bij ons onder contract staan en wij ‘lenen’ je aan een bedrijf. Zo ben je verzekerd van doorbetaling en werk.

Werken bij Corparis

Om er voor te zorgen dat de opdrachten overeenkomen met jouw ambities, zullen we een persoonlijk gesprek met je aangaan. Omdat wij ook gesprekken voeren met de opdrachtgevers, kunnen we de wensen van alle partijen matchen. Daarnaast blijven we met jou in contact tijdens de detacheringsperiode. Zo kunnen we inspringen bij problemen en houden we jouw ontwikkeling in de gaten. Om je nog verder te helpen binnen je vakgebied, bieden we trainingen en workshops aan via onze Campus en Academie. Ook kun je aansluiten bij onze netwerkborrels.

Detacheringsproces

Om het detacheringsproces te starten, moet je solliciteren op een van onze vacatures. Staat er nu nog geen vacature tussen? Houd de pagina in de gaten, want de vacatures worden regelmatig geüpdatet. Nadat je gesolliciteerd hebt, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. We plannen dan een gesprek met je in om jou te leren kennen. Daarna gaan we voor jou op zoek naar een opdracht. We zullen je dan voorstellen bij een bedrijf. En als alle partijen enthousiast zijn, kan jij aan de opdracht werken.

Jouw carrière

Start jouw carrière bij Corparis en haal je voordeel uit detacheren in Friesland. Solliciteer snel op een van onze vacatures. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.