Detacheren Drenthe

Detacheren in Drenthe kan de oplossing zijn als jij zo veel mogelijk ervaringen wil opdoen binnen de sector wonen of zorg. Detachering is namelijk dat je bij een bedrijf, voor een bepaalde periode, komt te werken. Na deze periode kun je dus aan een andere opdracht bij een verschillend bedrijf werken.

Werken bij Corparis

Als jij bij Corparis aan de slag gaat, word je op basis van detachering ‘uitgeleend’ aan andere bedrijven. Je blijft overigens wel onder contract staan bij ons. Dit betekent dat wij je helpen bij het vinden van een geschikte opdracht. Om de geschikte opdracht te vinden, willen we jou leren kennen. In een persoonlijk gesprek gaan we jouw wensen ambities in kaart brengen. Met deze informatie kunnen we een goede match vinden met een bedrijf en de opdracht.

Jouw ontwikkeling

Om jou verder te helpen in je carrière, zullen wij persoonlijk contact met je onderhouden. Ook als je gedetacheerd bent bij een bedrijf. Op deze manier kunnen we gelijk helpen bij geschillen of als jouw ambities veranderen. Daarnaast geven wij verschillende trainingen en workshops. De onderwerpen verschillen tussen professioneel en persoonlijk vlak. Zo kan jij jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien in jouw vakgebied.

Het proces

Zoals aangegeven gaan we altijd eerst in gesprek met jou. Maar wij hebben ook contact met onze aangesloten bedrijven. Doordat wij met bedrijven om tafel zitten, weten wij wat de sfeer is en wat zij zoeken in een medewerker. Als wij denken dat jij de perfecte match bent voor een bedrijf, dan stellen we je voor. Als alle partijen enthousiast zijn wordt een detacheringscontract opgesteld. Daarna starten jouw werkzaamheden bij het bedrijf.

Start je reis

Wil jij bij verschillende bedrijven werken? Dan is detacheren in Drenthe de oplossing voor jou. Solliciteer snel op een van onze vacatures om je reis te starten. Liever eerst meer informatie over detachering of werken bij Corparis? Neem dan vrijblijvend contact op.