Detacheren Corparis Zuid-Holland

Wil jij meer ervaring op doen in de sectoren Wonen en Zorg? Kom dan detacheren bij Corparis in de regio Zuid-Holland. Door ons uitgebreide netwerk is er altijd wel een opdrachtgever die bij jou past.

Wanneer je komt werken bij Corparis geniet je van de voordelen van dienstverband. Hieronder lees je meer over het detacheringproces bij Corparis. Ben je nieuwsgierig en wil je meer te weten komen? Lees dan hieronder verder. Wanneer je na die tijd nog met vragen of opmerkingen zit kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je komt detacheren bij Corparis word je als het ware uitgeleend aan een bedrijf. Dit bedrijf valt bij ons onder het netwerk. Doordat wij een uitgebreid netwerk door heel Nederland hebben is er altijd wel een functie of opdracht die aansluit bij jouw wensen en ambities. De eerste stap binnen het detacheren bij Corparis is door te solliciteren op de functie die bij jou past. Wanneer wij de sollicitatie binnen hebben en denken dat jij bij Corparis past nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek leren wij jou beter kennen. Ook leer jij het bedrijf kennen en waar wij voor staan. Aan de hand van dit gesprek krijgen wij een idee van de soorten functies en opdrachten die bij jou passen. Wanneer wij een geschikte opdrachtgever hebben gevonden stellen wij de partijen aan elkaar voor. Wanneer iedereen akkoord is stellen wij een contract op en begint het detacheren.

 

Eigen ontwikkeling

Wij vinden eigen ontwikkeling erg belangrijk bij Corparis. Daarom staan er vele trainingen en cursussen klaar in onze Academie en Campus die jij als werknemer bij Corparis gratis kunt volgen. Ook krijg je vanuit Corparis een persoonlijk contactpersoon die jou proces op de voet volgt. Wanneer jij tegen dingen aanloopt staat deze contactpersoon altijd voor je klaar. Ook wanneer je vragen hebt.

 

Start je reis

Wil jij ook beginnen met detacheren bij Corparis in de regio Zuid-Holland? Solliciteer op één van onze openstaande vacatures. Zit je nog met twijfels of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.