Detacheren Corparis Zeeland

Wil jij starten met detacheren bij Corparis in de regio Zeeland? Door te detacheren ga jij verschillende ervaringen op doen binnen de vele opdrachtgevers in ons netwerk. Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben zijn er talloze functies en opdrachten beschikbaar, op deze manier is er altijd een opdracht of functie die aansluit bij jouw wensen en ambities. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen over het detacheren via Corparis? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Een Corparis professional staat je graag te woord.

 

Detacheringsproces

Het detacheringsproces begint met een sollicitatie op één van de vele vacatures die beschikbaar zijn op onze site. Door onze handige filter optie filter jij gemakkelijk de vele vacatures zodat jij uitkomt bij de vacature die aansluit bij jou. Wanneer je solliciteert op een functie of opdracht nemen wij deze snel in behandeling. Wanneer wij denken dat jij geschikt bent voor de functie nodigen wij je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren wij jou beter kennen, ook leren wij welke wensen en ambities jij hebt als het aankomt op jouw carrière. Wanneer wij deze informatie hebben kunnen wij goed op zoek naar een geschikte opdrachtgever. Wij stellen jullie aan elkaar voor en bij akkoord stellen wij een contract op. Ook blijf je tijdens de detachering bij ons onder contract te staan, dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo betalen wij altijd netjes je salaris uit en doen de hierbij horende administratieve taken.

 

Trainingen en cursussen

Wij vinden eigen ontwikkeling erg belangrijk bij Corparis. Daarom staan er vele trainingen en cursussen klaar in onze Academie en Campus die jij als werknemer bij Corparis gratis kunt volgen. Ook krijg je vanuit Corparis een persoonlijk contactpersoon die jou proces op de voet volgt. Wanneer jij tegen dingen aanloopt staat deze contactpersoon altijd voor je klaar. Ook wanneer je vragen hebt.

 

Begin met detacheren

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij erachter komen of detacheren bij Corparis in de regio Zeeland ook iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.