Detacheren Corparis Utrecht

Wil jij starten met detacheren bij Corparis in de regio Utrecht? Wanneer je kiest om te detacheren bij Corparis ga je veel ervaringen op doen binnen de sectoren Wonen en Zorg. Ook heb je de zekerheid van een dienstverband. Onze professionals binnen Corparis helpen jou met het vinden van een geschikte baan. Het is bij Corparis mogelijk om binnen één functie of vanuit één opdracht te detacheren of juist te gaan werken binnen meerdere facetten binnen de sectoren Wonen en Zorg. Wij geven de mogelijkheid om aan diverse opdrachten te werken binnen verschillende functies, ervaringsniveaus en bedrijven. Wil je meer weten over detacheren bij Corparis? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je start met detacheren bij Corparis word je door ons uitgeleend aan een bedrijf voor een bepaalde duur. Dit kan een functie invulling zijn of het helpen aan een opdracht voor een bepaalde tijd. Je blijft bij ons onder contract staan. Dit houdt in dat wij elke maand netjes je salaris overmaken en de hierbij horende administratieve taken uitvoeren. We beginnen jouw reis binnen Corparis door samen een persoonlijk gesprek aan te gaan. In dit gesprek brengen wij jouw wensen en ambities in kaart en gaan wij op zoek naar een bedrijf of functie die hier het beste bij past. Ook leer je meer over Corparis en haar werknemers. Wanneer wij een geschikte functie voor jou gevonden hebben brengen wij jou en de opdrachtgever in contact met elkaar. Wanneer alle partijen akkoord zijn stellen wij een contract op en kun je aan de slag.

 

Start je reis bij Corparis

Wil je ook beginnen met het detacheren bij Corparis in de regio Utrecht? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer op de functie die aansluit bij jouw wensen en ambities. Zit je toch nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een professional zal jou zo spoedig mogelijk te woord staan.