Detacheren Corparis Overijssel

Wil jij ervaring op doen binnen de verschillende facetten in de sectoren Wonen en Zorg? Start met detacheren bij Corparis in de regio Overijssel en ga aan de slag bij ons grote netwerk van bedrijven. Door onze vele opdrachtgevers hebben wij een ruim aanbod aan verschillende soorten functies en opdrachten door heel Nederland. Op deze manier doe jij veel ervaring op binnen de sector waar jij aan de slag wilt gaan. Bij Corparis heb je zekerheid van dienstverband. Benieuwd naar meer informatie over het detacheren bij Corparis? Lees dan hieronder verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheringsproces

Wanneer je start met detacheren solliciteer je op één van onze vele openstaande vacatures. Je komt dan bij ons onder contract te staan. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo betalen wij iedere maand je salaris en doen de bijbehorende administratieve taken. Wanneer je start met detacheren word je uitgeleend aan bedrijven die vallen binnen ons uitgebreide netwerk. Het voordeel van detachering is dat wanneer de opdracht of functie afgelopen is wij je weer helpen met het zoeken naar een nieuwe geschikt opdracht.

 

Kiezen voor Corparis

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat we je eerst beter leren kennen. Dit doen wij door middel van een persoonlijk gesprek. Hier leren we jou als persoon beter kennen maar ook hoe jij op professional vlak in elkaar steekt. In dit gesprek komen wij er samen achter of jij bij Corparis past. Wanneer wij denken dat je geschikt bent gaan wij op zoek naar een functie of opdracht die aansluit bij jouw wensen of ambities. Daarnaast krijg je een contactpersoon vanuit Corparis die jouw tijdens het proces en het dienstverband begeleid en regelmatig contact opneemt. Op deze manier creëren wij een geschikte plek waar jij in terechtkomt en staan we voor je klaar wanneer er conflicten of andere problemen optreden

 

Start je reis

Start je reis vandaag nog door te detacheren bij Corparis in de regio Overijssel. Solliciteer op één van onze vele vacatures. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.