Detacheren Corparis Noord-Holland

Wil jij erachter komen of detacheren in de sector Wonen of Zorg voor Corparis in de regio Noord-Holland iets voor jou is? Wanneer je komt werken bij Corparis doe je verschillende ervaringen op binnen de sectoren. Door het grote netwerk aan opdrachtgevers is er altijd wel een functie of opdracht die aansluit en past bij je wensen en ambities. Hieronder lees je meer over het detacheringsproces van Corparis. Zit je na het lezen nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze professionals zal je zo spoedig mogelijk helpen.

 

Detacheringtraject bij Corparis

Het detacheringstraject bij Corparis start altijd met een sollicitatie op één van onze vele vacatures. Wij zullen deze sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wanneer wij denken dat jij een perfecte match zult zijn voor de functie of opdracht zullen wij je uitnodigen voor een gesprek. Door dit gesprek krijgen wij een beter beeld van jou op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ook leer jij Corparis beter kennen. Na dit gesprek weten wij welke functie en opdrachtgevers het beste bij jou passen. Wij regelen dat jij bij ons onder contract komt te staan en regelen een contract met de opdrachtgever. Wanneer alle partijen akkoord zijn gegaan start jouw detacheringstraject.

 

Ontwikkelen bij Corparis

Bij Corparis volg jij als werknemer gratis de nieuwste cursussen en trainingen die aangeboden worden in de Academie en de Campus online. Hier leer je jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Wanneer jij komt detacheren bij Corparis heb je gelijk toegang tot de Academie en de Campus en heb je direct de mogelijkheid om je in te schrijven bij de leukste cursussen en trainingen.

 

Start je reis

Wil je ook beginnen met het detacheren bij Corparis in de regio Noord-Holland? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer op de functie die aansluit bij jouw wensen en ambities. Zit je toch nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een professional zal jou zo spoedig mogelijk te woord staan.