Detacheren Corparis Noord-Brabant

Wil jij ervaring op doen binnen de verschillende facetten van de sectoren Wonen en Zorg? Kom detacheren bij Corparis, door heel Nederland hebben wij verschillende kantoren, zo ook in Noord-Brabant. Zo is er altijd wel een vacature dicht bij jou in de regio. Door ons grote netwerk en ruime aanbod met verschillende functies, kan jij door te werken bij Corparis veel ervaring op doen. Ook krijg je door te kiezen voor Corparis de zekerheid op dienstverband. Wil je meer te weten komen over ons detacheringsproces? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detachering

Bij een detachering word je door ons uitgeleend aan een bedrijf voor een bepaalde tijdsduur of opdracht. Dit kan bijvoorbeeld een functie zijn waar jij voor een bepaalde tijd aan het werk gaat of een opdracht. Wij beginnen jouw reis bij Corparis met een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we meer over jou. Zo willen wij graag weten wat jouw wensen en ambities zijn binnen de sector waar jij aan de slag wilt gaan. Ook leer jij Corparis en haar opdrachtgevers beter kennen. Op deze manier vinden wij sneller een functie of bedrijf die het beste aansluit bij jou. Wanneer wij een geschikt functie of opdracht hebben gevonden brengen wij jou en de opdrachtgever in contact. Wanneer alle partijen akkoord zijn over de samenwerking stellen wij een contract op.

 

Ontwikkelen bij Corparis

Bij Corparis vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Daarom bieden wij vanuit onze Campus en Academie verschillende trainingen en cursussen aan die je zowel op persoonlijk als professional vlak ontwikkelen. Deze vaardigheden kun jij weer meenemen tijdens het detacheren.

Bijna alle trainingen en cursussen zijn gratis voor de werknemers bij Corparis. Ben jij al werknemer? Neem dan snel een kijkje.

 

Start je reis

Wil jij starten met detacheren bij Corparis binnen de provincie Noord-Brabant? Solliciteer dan snel op één van onze openstaande vacatures. Zit je nog met vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.