Detacheren Corparis Nederland

Wil jij ervaring op doen binnen de verschillende facetten van de sectoren Wonen en Zorg? Kom detacheren bij Corparis, door heel Nederland hebben wij verschillende kantoren. Zo is er altijd wel een vacature dicht bij jou in de regio. Door ons grote netwerk en ruime aanbod met verschillende functies, kan jij door te werken bij Corparis veel ervaring op doen. Ook krijg je door te kiezen voor Corparis de zekerheid op dienstverband. Wil je meer te weten komen over ons detacheringsproces? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je komt detacheren bij Corparis kom je bij ons onder contract te staan. Je wordt uitgeleend aan bedrijven die vallen binnen ons netwerk. Binnen ons netwerk aan opdrachtgevers ga jij aan de slag binnen een bepaalde functie of voor een bepaalde opdracht voor een tijdsduur die wij vooraf kortsluiten met de opdrachtgever. Wanneer je kiest voor detachering heb je het voordeel dat wanneer een bepaalde functie of opdracht klaar is je weer bij een andere aan de bak kunt. Wij begeleiden je bij dit proces. Ook regelen wij iedere maand je salaris en doen de bijbehorende administratieve taken voor je. Zo heb je alles op één plek.

 

Waarom kiezen voor Corparis

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat we je eerst beter leren kennen. Dit doen wij door middel van een persoonlijk gesprek. Hier leren we jou als persoon beter kennen maar ook hoe jij op professional vlak in elkaar steekt. Wanneer wij denken dat jij geschikt bent om voor ons te komen werken gaan we op zoek naar een functie of opdracht die aansluit bij jouw wensen en ambities. Daarnaast zou jou contactpersoon die je vanuit Corparis krijgt tijdens het proces en het dienstverband regelmatig contact opnemen om te kijken of je tegen dingen aanloopt

 

Start met detacheren

Ben je nieuwsgierig naar het detacheren bij Corparis in Nederland? Neem dan snel een kijkje op onze website en solliciteer op een vacature die past bij jou. Wil je liever eerst nog meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.