Detacheren Corparis Gelderland

Ben jij op zoek naar meer ervaring binnen de sectoren Wonen en Zorg? Kom dan detacheren bij Corparis in de regio Gelderland. Door het uitgebreide netwerk van Corparis is er een ruim aanbod van functies en opdrachten binnen onze opdrachtgevers. Op deze manier kun jij in veel verschillend functies ervaring op doen binnen onze sectoren. Ook heb je bij Corparis zekerheid op dienstverband. Ben jij benieuwd naar het detacheringproces van Corparis? Lees dan hieronder verder. Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en filter op de functie die jij zoekt.

 

Detacheringproces

Wanneer je bij ons op een functie solliciteert start je detacheringproces bij Corparis. Wanneer wij denken dat jij binnen ons team valt nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren wij jou beter kennen. Ook weten we aan de hand van dit gesprek wat jou wensen en ambities zijn. Op deze manier weten wij welke functie en opdrachtgevers bij jou passen. Het voordeel bij detacheren is dat wanneer de opdracht of functie klaar is je weer samen met ons op zoek kan gaan naar een volgende functie of opdracht. Ook regelen wij iedere maand netjes je loon en doen de administratie voor jou. Zo blijf je ook bij ons onder contract

 

Blijf ontwikkelen met Corparis

Wij vinden eigen ontwikkeling erg belangrijk bij Corparis. Daarom staan er vele trainingen en cursussen klaar in onze Academie en Campus die jij als werknemer bij Corparis gratis kunt volgen. Ook krijg je vanuit Corparis een persoonlijk contactpersoon die jou proces op de voet volgt. Wanneer jij tegen dingen aanloopt staat deze contactpersoon altijd voor je klaar. Ook wanneer je vragen hebt.

 

Start met detacheren

Starten met detacheren bij Corparis in de regio Gelderland? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer op de functie die past bij jou! Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.