Detacheren Corparis Flevoland

Wil je meer kennis op doen in de sectoren Wonen en Zorg? Kom detacheren bij Corparis in de regio Flevoland en geniet van de zekerheid van een dienstverband. Werken bij Corparis bied je de mogelijkheden om vele verschillende ervaringen op te doen binnen de sectoren Wonen en Zorg. Door het grote netwerk van Corparis dat door heel Nederland zit is er altijd wel een functie of opdracht bij jou in de buurt. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen over het detacheren via Corparis? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Een Corparis professional staat je graag te woord.

Wat is detacheren?

Bij een detachering word je als het ware uitgeleend aan een bedrijf. Dit bedrijf, dat onder het Corparis netwerk valt, heeft voor een bepaalde functie of tijd een opdracht die jij als werknemer van ons kunt vervullen. Tijdens het detacheringsproces blijf jij volledig bij ons onder contract te staan. Dit houdt in dat wij alle administratieve taken en het uitbetalen van je salaris op ons nemen. Tijdens het detacheringproces werk je voor opdrachtgevers van Corparis, maar je blijft contact houden met je persoonlijke contactpersoon van Corparis.

 

Je eigen carrière

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij de baas blijft over je eigen carrière. Zo is het mogelijk om bij ons aan te geven aan wat voor soort opdrachten jij zou willen meewerken en binnen welke vakgebieden van de sectoren Wonen en Zorg bij jouw wensen en ambities aansluiten. Samen met jou gaan wij kijken of er werkgevers binnen ons netwerk vallen die functies hebben die aansluiten op jouw wensen en ambities. Wij stellen je vervolgens voor aan deze opdrachtgever. Is het uiteindelijk toch niet helemaal zoals je voor ogen had? Geef het door aan je persoonlijke contactpersoon en wij helpen je verder.

 

Start met detacheren

Wil je starten met detacheren bij Corparis in de regio Flevoland? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures of neem vrijblijvend contact op.