Detacheren Corparis Drenthe

Wanneer je wilt starten met detacheren in de sector Wonen of Zorg in de regio Drenthe ben je bij Corparis aan het juiste adres. Door te detacheren doe jij veel ervaring op binnen de verschillende disciplines van de sectoren. Door ons grote netwerk aan werkgevers door het hele land heen is er altijd wel een functie of opdracht die bij jou past. Wil je meer te weten komen of detacheren bij
Corparis? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je komt werken bij Corparis blijf je bij ons onder contract staan. Dit betekend dat wij je niet alleen helpen met het vinden van de juiste functies en opdrachten binnen de sectoren Zorg en Wonen. Ook regelen wij alle uitbetalingen en de daarbij behorende administratie. Binnen Corparis krijg je een persoonlijk contactpersoon aangesteld. Hier kun je altijd terecht met vragen of twijfels. Ook tijdens het detacheringsproces blijft jouw persoonlijk contactpersoon altijd klaarstaan voor jou. Wanneer er tijdens je dienstverband vragen zijn of problemen optreden kun je altijd gemakkelijk contact opnemen met ons.

 

Ons detacheringsproces

Het detacheringsproces begint bij een sollicitatie op een functie die past bij jou. Wanneer je hier nog twijfels over hebt kunnen onze professionals jou hierbij helpen. Wanneer wij denken dat jij past binnen Corparis nodigen wij je uit voor een gesprek. In dit gesprek leren wij jou beter kennen en jij ons. Op deze manier weten wij welke functies of opdrachten het beste bij jou passen. Wanneer wij de geschikt functie of opdracht hebben gevonden stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Wanneer alle partijen tevreden zijn stellen wij een contract op. Na het tekenen kan jij aan de slag bij je nieuwe functie.

 

Begin vandaag nog met solliciteren

Neem een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer op de vacature die bij jou past! Wil je eerst meer informatie hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.