Detacheren Amstelveen

Wil jij ook aan de slag bij verschillende toonaangevende bedrijven met diverse opdrachten? Kom werken bij Corparis. Wij kunnen jou detacheren in de omgeving van Amstelveen. Door het uitgebreide netwerk van Corparis zorgen wij ervoor dat jij altijd ergens aan de slag kunt gaan binnen een functie die jou past. Wil je meer te weten komen over Corparis en de manier waarop het detacheren in zijn werking gaat? Lees dan meer over het traject hieronder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan contact op met één van onze professionals en kijk samen naar de mogelijkheden.

 

Detacheringstraject

Detacheren houdt in dat je bij ons onder contract komt te staan, maar wij je als het ware uitlenen aan de bedrijven binnen ons netwerk. Detacheren brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo handelen wij jouw loonadministratie af en helpen je ook met zoeken wanneer er een opdracht of functie is afgerond. Je hebt dus altijd zekerheid van dienstverband. Je bent gewoon goed verzekerd en kan daar je werkzaamheden voor de afgesproken tijdsduur uitvoeren.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je bij ons komt werken geniet je niet alleen van een dienstverband. Ook geniet je van andere voordelen wanneer je komt werken bij Corparis. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om binnen je carrière bij Corparis te blijven ontwikkelen. Vanuit de Academie en Campus van Corparis bieden wij verschillende trainingen en cursussen die gericht zijn op persoonlijke en professionele ontwikkelingen. Zo leer jij weer nieuwe dingen die je kunt meenemen in het werkveld. Ook krijg je bij Corparis een persoonlijk contactpersoon die jouw carrière op de voet volgt. Zo kan je makkelijk contact zoeken bij vragen of problemen.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij ook beginnen met detacheren in de omgeving van Amstelveen? Kom dan solliciteren bij Corparis. Neem een kijkje op onze vacaturepagina. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.