De Corparis podcast met Charlotte

Charlotte Theunissen, ergotherapeut, komt uit Limburg maar woont sinds kort in Noord-Groningen. Recent is ze aan de slag gegaan bij Corparis als interim professional. Charlotte kwam via Corparis bij Meander terecht en besloot de sprong te wagen.

 

Ze houdt van haar beroep als ergotherapeut omdat het zo divers is. Ze werkt samen met verschillende disciplines en helpt mensen zelfstandig en zelfredzaam te zijn. Super waardevol werk!

 

Ambities

“Mijn kortetermijnambitie ligt erin dat ik verder wil gaan in geriatrie, handfunctietrainingen en cognitieve revalidatie.” Charlotte geeft verder aan dat ze later haar eigen praktijk of in de eerste- of tweedelijnszorg wil gaan werken. Van alles is mogelijk!

 

Ze hoopt dat Corparis haar verrast met kansen om te groeien, zoals studiemogelijkheden en netwerken met andere professionals in de zorg. Charlotte adviseert andere interim professionals: “Sta open voor verandering en wees flexibel. En ook goed luisteren naar andere professionals.”

 

Werken bij Corparis

Bij Corparis voelt ze zich thuis. Het bedrijf heeft een open cultuur en de collega’s zijn hecht. Charlotte benadrukt dat werken via detachering perfect is voor wie verandering zoekt. Corparis biedt namelijk veel ondersteuning en begeleiding. 

 

Charlotte is enthousiast over haar vak en is heel positief over haar ervaringen als interim professional bij Corparis.

 

Ook aan de slag binnen de zorgsector?
Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op! 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze podcast? Neem voor vrijblijvende vragen gerust contact met ons op of vul direct de DNA check in om te kijken of wij bij elkaar passen!

Comments are disabled.