Corparis breidt uit!

Met een nieuwe vestiging in Den Bosch, breidt Corparis uit! De toppers die hier aan de slag gaan stellen zich graag even aan jullie voor!

Maak kennis met Bo Toenders

Mijn naam is Bo Toenders, woonachtig in Son en Breugel en ik ben sinds 2017 werkzaam binnen de corporatiesector. Een sector waar ik mijn hart aan heb verpand!

Vanaf nu zet ik mij in als consultant Wonen bij Corparis, waar ik verantwoordelijk ben voor de regio Brabant en Limburg. Als consultant verzorg ik het relatiebeheer tussen mens en organisatie. Met elkaar bevinden we ons in een dynamische arbeidsmarkt, met een grote vraag naar professionals met de juiste competenties. Onder andere door met woningcorporaties in gesprek te blijven, spelen we in op veranderende behoeften. We delen een gezamenlijk doel: volkshuisvesting, verduurzaming en de leefbaarheid van buurten.

Het lijkt me leuk om hierover eens met elkaar van gedachten te wisselen. Ook vertel ik graag meer over Corparis, onze professionals en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Je bereikt mij via het telefoonnummer: 06–21654691 of per mail b.toenders@corparis.nl. Hopelijk tot snel!

Maak kennis met Roel Jansen

Mijn naam is Roel Jansen, 34 jaar oud en samen met mijn vriendin Stéphanie heb ik een dochter van 5 maanden. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Nijmegen, waar ik nog altijd met veel plezier woon.

Binnen Corparis Zorg ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van een kantoor in het zuiden van het land. Corparis is in het Noorden en Westen al jarenlang dé partner voor zorginstellingen bij het invullen van hun (tijdelijke) personeelsvraagstuk. Nu willen we met ons grote netwerk van zorgprofessionals ook gaan ondersteunen bij het invullen van de zorgvacatures beneden de rivieren.

Ik kom dan ook graag kennis maken om meer te vertellen over Corparis, onze zorgprofessionals en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ik ben te bereiken via door te mailen naar r.jansen@corparis.nl of door te bellen naar 06-83667780. Tot snel!

Maak kennis met Jenny Verkaart

Mijn naam is Jenny Verkaart en ik ben Interim Recruiter bij Corparis. 33 lentes jong, moeder van 1 dochter en woonachtig in de omgeving van Nijmegen.

Op 25 april ben ik bij Corparis aan een gave uitdaging begonnen namelijk het opzetten van een fysieke vestiging in regio Zuid!

Waarom ik deze opdracht ben aangegaan bij Corparis? Ik vind Corparis een interessante organisatie omdat ze niet alleen zorgen voor de juiste plek met de juiste doelgroep voor hun kandidaten. Corparis ondersteunt en helpt ook echt bij het vormgeven van de loopbaan. Denk aan een coaching traject, een leiderschapsstijl ontwikkelen en de mogelijkheid bieden om met gelijkgestemde te kunnen overleggen. Voor organisaties waarmee we samenwerken zorgt dit ervoor dat ze tevreden kandidaten krijgen, die zichzelf continue blijven ontwikkelen.

Heb je een wervingsuitdaging of ben je benieuwd wat Corparis voor jou kan betekenen? Dan hoor ik het uiteraard graag via 06-41553131 of  j.verkaart@corparis.nl.

Comments are disabled.