Corparis: de detacheerder in zorg & wonen

Ruim 15 jaar geleden is de reis van Corparis begonnen met twee medewerkers. Inmiddels werken we met ruim 300 energieke interim professionals aan effectieve organisatie oplossingen om de slagkracht van woningcorporaties en zorginstellingen te vergroten.

 

Bij Corparis draait het vanaf het begin om onze mensen – ze prikkelen en de kans geven zich te ontwikkelen, te groeien. Op deze manier leveren we het allerbeste voor onze klanten, die vaak voor grote uitdagingen in zorg & wonen staan. Heeft jouw organisatie de slagkracht om deze uitdagingen aan te gaan? En zijn je teams goed bezet en stabiel?

 

Om deze uitdagingen aan te gaan, heb je bijzondere en uitzonderlijk goede mensen nodig. Die vind je bij Corparis! Wij helpen je graag om de juiste ervaring, competenties en energie in huis te halen. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Op reis met Corparis professionals

Iedereen heeft zijn eigen reden om bij Corparis te werken, maar er is één reden wat iedereen verbindt: constant in ontwikkeling willen zijn. Groeien als mens en als professional om continu de beste versie van jezelf te worden.

Featured image Corparis Mireille
“Je komt in een groot netwerk terecht, waardoor je veel kennis kunt delen met collega’s”
 Verhuurconsulent, Mireille
Podcast Esther - Basispsycholoog
“ Er wordt heel erg met mij meegedacht in wat ik wil – ook als dat net even wat anders is dan anders”
Psycholoog, Esther
Podcast Boudewijn - Basisarts
“Ik vind het leuk dat ik me ook op persoonlijk vlak kan ontwikkelen “
 Basisarts, Boudewijn
bewonersbegeleider stef corparis
“Er is veel interactie tussen collega’s. We doen ook veel na het werk, waardoor je meer opbouwt dan alleen een werkrelatie”
 Bewonersbegeleider, Stef

Doe de DNA check

Werken bij Corparis betekent werken voor een organisatie die kwaliteit biedt, klantgericht en sociaal is en altijd initiatief toont. Wij werken graag persoonlijk, professioneel en proactief. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. Vul de Corparis DNA check in om erachter te komen of wij een match zijn.

Werken bij Corparis

Deze klanten vertrouwen Corparis